Jubileumexpositie van Fotogroep Lumière

Fotogroep Lumière bestaat 35 jaar en exposeert vanaf woensdag 16 oktober in De Werf te Woudrichem. Voor de jubileum expositie "Licht op Altena" hebben de leden prachtige foto's beschikbaar gesteld. Wethouder Paula Jorritsma onthulde de foto expositie met lovende woorden: "Fotogroep Lumière mag met recht trots zijn op alles wat ze tot nu toe hebben gerealiseerd". De expositie is toegankelijk tijdens de openingstijden van de bibliotheek, de foto's zijn nog tot het einde van het jaar te bewonderen.

Fotogroep Lumière zet Licht op Altena

Fotogroep Lumière bestaat 35 jaar! Voor die gelegenheid hebben de ruim twintig leden een kleine vijftig foto’s geselecteerd die een beeld geven van alle moois dat Altena te bieden heeft. Van 17 oktober tot eind december 2019 zijn deze tijdens de openingstijden van de bibliotheek te bewonderen in De Werf in Woudrichem.

De foto’s zijn gemaakt binnen vier verschillende disciplines. Van het weidse landschap van Altena zijn de meeste beelden gemaakt, maar ook van de architectuur in de streek zal de bezoeker van de expositie veel foto’s aantreffen. Wat kleiner in aantal is het aantal portret- en straatfoto’s en de beelden waarin onze fotografen creatief met alle moois in Altena zijn omgegaan.  Niet voor niets heeft de expositie van Fotogroep Lumière de titel “Licht op Altena” meegekregen.

Op woensdag 16 oktober om 19.30 uur zal de jubileumexpositie van Fotogroep Lumière officieel geopend worden door wethouder Paula Jorritsma. U bent van harte uitgenodigd. De meeste leden van de fotogroep zullen dan aanwezig zijn om desgewenst hun foto’s toe te lichten. Allemaal zijn het enthousiaste amateurfotografen die graag met elkaar op pad gaan en die elkaar doorlopend verder brengen op het gebied van techniek, mogelijkheden en apparatuur. 

Cursus 2019

We bieden weer onze jaarlijkse, unieke, cursus aan!

Leren hoe je met je spiegelreflex camera (of systeemcamera met M stand) kan fotograferen?

Geef je dan nu op voor onze voornamelijk praktijkcursus op!
vol = vol dus meld je nu snel aan.

Klik hier voor meer informatie.

Spreker Alice van Kempen

Woensdag waren we weer bij elkaar,
Het was weer leerzaam echt waar!

Alice van Kempen heeft ons veel verteld
wat ze maakt ndaarvan sta je versteld!

Haar werk in uniek in de wereld van (f)urbex,
Als je er naar kijkt sta je perplex!

Dank voor de inspiratie,
Het geeft ons als groep weer foto motivatie!