Corrie van Herwijnen

In het najaar van 2012 heb ik een fotocursus gevolgd bij fotogroep Lumière en in januari 2013 ben ik lid geworden. In hetzelfde jaar zou ik “met pensioen” gaan en ik zocht een leuke, nieuwe vrijetijdsbesteding. Dat is met fotografie aardig gelukt! Zeker met mijn nieuwe camera en de tips die ik krijg in de fotogroep!

Ik kan eindeloos van de natuur genieten en ik maak al vele jaren wandel- en fietstochten in binnen-  en buitenland. Mijn compact camera ging altijd mee.

Na de fotocursus zijn mijn inzichten en opvattingen over fotografie nogal veranderd en daarom heb ik besloten om een spiegelreflexcamera aan te schaffen. Dat is een Nikon geworden. Fotograferen in de natuur heeft mijn voorkeur, maar op mijn reizen en reisjes (met de camper) vind ik het ook leuk om gebouwen, mensen en van alles en nog wat op de foto te zetten. 

Uiteraard heb ik in mijn woonplaats, het mooie vestingstadje Woudrichem, ook al veel foto’s gemaakt!

Mijn andere grote hobby is muziek maken in een Harmonieorkest. Ik ben al meer dan 40 jaar lid van dezelfde vereniging en ik speel met veel plezier basklarinet. Dat zal ik blijven doen “tot ik er bij neer val”!

Kijk voor meer foto's ook eens op mijn website: www.corrievanherwijnen-fotografie.jouwweb.nl

In 2018 ben ik begonnen met het lopen van "Het Pieterpad". Onderweg maak ik veel foto's en plaats deze bij een kort verslag op een speciale site: www.corrievanherwijnen-70jaar.jouwweb.nl

Veel plezier bij het bekijken van mijn foto's!